Η πορεία της ομάδας ποδοσφαίρου στη τελική φάση του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ...2ο ΓΕΛ Γέρακα - Τελική φάση πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου - Δράμα 2010
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, η Περιφερειακή Διεύθυνση πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, οι Διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, διοργάνωσαν στην Δράμα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, το οποίο ξεκίνησε με την τελετή έναρξης την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Κραχτίδη και ολοκληρώνεται στις 18 Μαρτίου 2010.

Στην τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Κραχτίδη» την Κυριακή 14 Μαρτίου και ώρα 17.00 έγινε η κλήρωση των αγώνων και οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους.

Στον 1ο όμιλο συμμετείχαν το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης, το 4ο ΓΕΛ Λέσβου, και το Διαπολιτισμικό ΓΕΛ Ευόσμου.
Στον 2ο όμιλο συμμετείχαν το 2ο ΓΕΛ Γέρακα, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου, το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου.

Η τύχη δεν μας ευνόησε στην κλήρωση, γιατί στον πρώτο όμιλο μόνο μια ομάδα θα αποκλειόταν, αφού δεν προσήλθε η ομάδα από την Κύπρο.

2ο ΓΕΛ Γέρακα - Τελική φάση πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου - Δράμα 14/3/2010
2ο ΓΕΛ Γέρακα - Τελική φάση πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου - Δράμα 2010 Στο αγωνιστικό πρόγραμμα που ξεκίνησε τη Δευτέρα και ώρα 10.30 π.μ είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Στο Γήπεδο της Καλλιφύτου το Αριστοτέλειο Κολλέγιο έκανε επίδειξη ισχύος επί του 4ο ΓΕΛ Κορίνθου επικρατώντας με το ευρύ 4-0.
Στο Γήπεδο Κραχτίδη, το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου κέρδισε εύκολα το 4ο ΓΕΛ Λέσβου με 3-0 και
τέλος στο γήπεδο Αρκαδικού μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου κέρδισε δύσκολα 2-1 το 2ο ΓΕΛ Γέρακα. Το γκολ για την ομάδα του Γέρακα έβαλε ο Φίλιππος Μαρζάβας.

Το απόγευμα της Δευτέρας για τον πρώτο όμιλο στο γήπεδο της Ν. Αμισού το Διαπολιτισμικό ΓΕΛ Ευόσμου έχοντας την συμπαράσταση 50 μαθητών του, κέρδισε άνετα με 4-1 το 4ο ΓΕΛ Λέσβου που έκανε την 2η ήττα του και αποχαιρέτησε νωρίς τη διοργάνωση.
Στο δεύτερο όμιλο το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου διπλασίασε τις νίκες του και έγινε πλέον φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Στην αναμέτρηση με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης κέρδισε δύσκολα 1-0 στο γήπεδο του Φωτολίβους.
Στο γήπεδο της Πετρούσας το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου που συμμετέχει για πρώτη φορά στον θεσμό, κέρδισε 2-1 το 2ο ΓΕΛ Γέρακα κάνοντας έτσι και την έκπληξη. Το γκολ για την ομάδα του Γέρακα έβαλε ο Γιάννης Τσαδήμας.
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας

2ο ΓΕΛ Γέρακα - Τελική φάση πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου - Δράμα 2010 Στα πρωινά παιχνίδια της Τρίτης για τον πρώτο όμιλο στον αγώνα Διαπολιτισμικού ΓΕΛ Ευόσμου και του 7ου ΓΕΛ Ηρακλείου δεν υπήρξε νικητής. Ήρθε ισόπαλο το παιχνίδι 2-2.
Στον όμιλό μας στο γήπεδο Χωριστής το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου κέρδισε το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου με 2-1 και έτσι με το απόλυτο 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως 1ο.
Στο γήπεδο Αγ. Αθανασίου το Αριστοτέλειο Κολλέγιο κέρδισε το 2ο ΓΕΛ Γέρακα με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως 2ο έχοντας 2 νίκες. Το γκολ για την ομάδα του Γέρακα έβαλε ο Δημήτρης Δημητριάδης.Αναλυτικά οι βαθμολογίες των 2 ομίλων:
1ος όμιλος
Διαπολιτισμικό Ευόσμου 4
7ο ΓΕΛ Ηρακλείου 4
4ο ΓΕΛ Λέσβου 0


2ος όμιλος
1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου 9
Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης 6
4ο ΓΕΛ Κορίνθου 3
2ο ΓΕΛ Γέρακα 0Στην αποστολή της ομάδας του σχολείου μας συμμετείχαν οι:
Κονδύλης Ηλίας, Ντάσκαρης Γιώργος, Παπαντζίκος Σπύρος, Παπαδόπουλος Στέφανος, Καραϊσκάκης Ανδρέας ,
Μαρζάβας Φίλιππος, Κούκος Αλέξανδρος, Καυγάς Παναγιώτης, Δημητριάδης Δημήτρης
Καγιάς Ευθύμιος Παπουτσής Βασίλης,
Καρβέλας Μιχάλης, Μίαρης Πέτρος, Βαγενάς Αλέξανδρος, Μυλωνόπουλος Φίλιππος,
Πλαστουργός Ευάγγελος και Τσαδήμας Ιωάννης.
Μαζί με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Τάσο Δήμου ήταν και ο καθηγητής μαθηματικών κ. Γιάννης Καρράς.Την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 είχαμε δυο αναμετρήσεις για τους ημιτελικούς. Και οι δύο ομάδες του ομίλου μας πέρασαν εύκολα στον τελικό .
Στο γήπεδο Ν. Κρώμνης το πρωί στις 10.30 το Αριστοτέλειο Κολλέγιο αντιμετώπισε 7ο ΓΕΛ - ΕΤΑΔ Ηρακελίου Κρήτης που το συνέτριψε με 4- 0.
Στον δεύτερο ημιτελικό, που έγινε στο γήπεδο Ξηροποτάμου, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου νίκησε το Διαπολιτισμικό ΓΕΛ Ευόσμου με 4-2.

Με τη διεξαγωγή του μικρού τελικού που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18/3 στις 9:00 στο γήπεδο της Προσοτσάνης, ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων. Το 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη αντίσταση κατάφερε και επικράτησε με το ευρύ 6-1 επί του Διαπολιτισμικού ΓΕΛ Ευόσμου καταλαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση.

Τελικός σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2010 - πηγή: www.hxo.gr Τελικός σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2010 - πηγή: www.hxo.gr
Στο γήπεδο της Δόξας και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο και στο 1ο ΓΕΛ της Ν. Ιωνίας Βόλου. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε και τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αριστοτέλειο Κολλέγιο δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και έτσι στο 57' με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 1-0. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας του σχολείου του Βόλου ήταν ο κορυφαίος και αποσόβησε τον κίνδυνο από την εστία του.
Τελικός σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2010 - Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης - πηγή: www.hxo.gr
Πηγές:
1) Εφημερίδα Ηχώ (καθημερινή εφημερίδα της Δράμας)
http://www.hxo.gr/e-hxo/17_03_2010.pdf
http://www.hxo.gr/news.php?subaction=showfull&id=1268811507&archive=&start_from=&ucat=14
2) Αθλητική πύλη Δράμας "www.draminaspor.gr"
http://www.draminaspor.gr/index_news.php?subaction=sf&id=1268840102&archive=&start_from=&ucat=30&


Δείτε στοιχεία για τον 1ο , 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο και τον 9ο αγώνα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την τελική φάση. NEO
Δείτε τις εντυπώσεις των μαθητών ...
Γράψε κι εσύ τις εντυπώσεις σου ...
Βιβλίο Επισκεπτών

Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [2004-2005] [2005-2006] [2006-2007] [2007-2008] [2008-2009] [2009-2010]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2010