Bράβευση στον δημιουργικό διαγωνισμό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής


Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, το Ίδρυμα Ευγενίδου υποδέχτηκε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη 13η βράβευση του δημιουργικού διαγωνισμού του προγράμματος Αστέρι της Ευχής, γνωστή και ως Αστερομέρα. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του οργανισμού, που συμμετείχαν εθελοντικά στον διαγωνισμό του προηγούμενου έτους, γέμισαν την αίθουσα με χαρά, περηφάνια και αγάπη.

Ανάμεσα στους βρεβευθέντες ήταν οι μαθήτριες του σχολείου μας Αθηνά Α.. και Αθηνά Κ. , που κέρδισαν το πρώτο βραβείο στην κατηγορία : "Δημιουργική γραφή - Δοκίμιο" (για Λύκεια Γενικής Εκπαίδευσης). με το έργο τους "Ένα όμορφο όνειρο". Μαζί με τις μαθήτριες στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Ρία Δημητροπούλου και η διευθύντρια κ. Ευαγγελία Γεωργάκη.



Το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια και, με τη διαχρονική συμβολή κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, πραγματοποιεί διαγωνισμό όπου οι μαθητές καλούνται να δημιουργήσουν ένα «έργο» για να αποτυπώσουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς τα παιδιά ευχής, αλλά και την κοινωνία.

Η Πρέσβειρα του Οργανισμού, Φαίη Σκορδά, η οποία και παρουσίασε την εκδήλωση, καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για την εξαιρετικής σημασίας αποδοχή των παιδιών στο πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος και τον ρόλο των εκπαιδευτικών, ενώ η υπεύθυνη του προγράμματος Μαρία Γκαμαλούτσου, παρουσίασε το μήνυμα του φετινού Αστεριού που είναι εξ' ολοκλήρου βασισμένο στην αποδοχή και τη συμπερίληψη και έχει τίτλο "Ήλιοι και Αστέρια σε έναν ουρανό"

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους παιδιά ευχής πρωταγωνιστές του εκπαιδευτικού προγράμματος προηγούμενων ετών, η φίλη του οργανισμού, Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του οργανισμού, Υβέτ Κοσμετάτου.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση στο https://youtube.com/live/XyDV0JaPcyo

Δείτε περισσότερα για την διεξαγωγή του διαγωνισμού και το έργο των μαθητριών, στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ...







[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2023