Εκδηλώσεις
Σχ. έτος 2007-2008


  Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους
Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2008 παιδιά από την περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου επισκέφθηκαν το Γενικό Χημείο του Κράτους, έκαναν ερωτήσεις και ενημερώθηκαν από την κ. Διονυσία Στεφανίτση, Δρ. Βιοχημικός της Δ/νση Τροφίμων Γ.Χ.Κ, πάνω στις έρευνες που διεξάγονται για τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα. Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας κ.Δελής και κ. Κοτσοβού. Η επίσκεψη βιντεοσκοπήθηκε από τον ο κ. Αναστόπουλο.

Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Μετρό - Δουκίσσης ΠΛακεντίας Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Μετρό - Δουκίσσης ΠΛακεντίας Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Μετρό - Δουκίσσης ΠΛακεντίας Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Μετρό - Αμπελόκηποι Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ερωτήσεις Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ερωτήσεις Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ξενάγηση στα εργαστήρια Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ξενάγηση στα εργαστήρια Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ξενάγηση στα εργαστήρια Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ξενάγηση στα εργαστήρια Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Ξενάγηση στα εργαστήρια Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους Επίσκεψη της περιβαλλοντικής ομάδας στο Γενικό Χημείο του Κράτους - Μετρό - Αμπελόκηποι  Ημερίδα με θέμα: Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα: «Μύθοι & Αλήθειες»
Την Τετάρτη 16 Απριλίου 2008, ώρα 18:30, στο χώρο του Δημαρχείου Γέρακα, η περιβαλλοντική ομάδα του σχολείου, σε συνεργασία με τον Δήμο Γέρακα, διοργάνωσε ανοιχτή συζήτηση με Θέμα : "Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα: Μύθοι & Αλήθειες", (Ιθάκης 12, Γέρακας).

Συμμετείχαν οι:
Σπύρος Κουβέλης , Περιβαλλοντολόγος-Οικονομολόγος, Βουλευτής Επικρατείας
Διονυσία Στεφανίτση, Δρ. Βιοχημικός, Δ/νση Τροφίμων Γ.Χ.Κ
Πασχάλη Νάγια, Χημικός Μηχανικός, Περιβαλλοντολόγος-Υγιεινολόγος
Σπύρος Αδαμόπουλος, Γεωπόνος, τέως Γραμματέας του Ελληνικού Συνδέσμου Αγροτικής Βιοτεχνολογίας.
Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα Ημερίδα στο Δημαρχείο Γέρακα
Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γέρακα κ. Ζούτσος και αρκετοί συμπολίτες μας, για να ενημερωθούν πάνω στο θέμα των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων.
Τα παιδιά της περιβαλλοντικής παρουσίασαν τα αποτελέσματα της στατιστικής έρευνας που έκαναν για τις απόψεις των καταναλωτών.
[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις 2004-2005] [Εκδηλώσεις 2005-2006] [Εκδηλώσεις 2006-2007] [Εκδηλώσεις 2007-2008] [Εκδηλώσεις]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2008