Συμμετοχή στο webinar του Πανεπιστημίου Πειραιώς




Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 μαθητές και μαθήτριες από την ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Ο τίτλος του σεμιναρίου ήταν "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΣ/ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ -ΤΡΙΕΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ/ΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ -ΤΡΙΕΣ"
Σκοπός ήταν η ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών όσον αφορά στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τα επιστημονικά αντικείμενα τα οποία προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο σύνολο των δέκα προπτυχιακών του τμημάτων.

Μετά την ενημέρωση-παρουσίαση έγινε συζήτηση σχετικά με τις επαγγελματικές τους προοπτικές και ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού με τον κ. Ανδρόνικο Καλίρη, PhD, Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας στο Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς.
Ακολούθησε προσομοίωση μαθήματος στο Πανεπιστήμιο από τον κ. Νικόλαο Γεωργόπουλο, Καθηγητή Στρατηγικού Μάνατζμεντ και Πληροφοριακών Συστημάτων, τ. Πρύτανη Πανεπιστημίου Πειραιώς.




Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί ήταν η κ. Κατερίνα Καλτσά και ο κ. Βασίλης Αναστόπουλος.






[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2024