Κοπή βασιλόπιτας

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 κατά τη διάρκεια της 6ης ώρας πραγματοποιήθηκε σε όλα τα τμήματα Γενικής Παιδείας του σχολείου η κοπή της βασιλόπιτας με την φροντίδα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, που μερίμνησαν τόσο για τις πίτες όσο και για τα τις δώρα που συνόδευσαν το φλουρί για τους τυχερούς.

Σε ανάρτησή του ο σύλλογος ευχαρίστησε τους γονείς για την συνεργασία και την βοήθεια τους. Γιατρά-Βλασσοπούλου, Κουτσούκη, Γιαννακούρα, Ντούμα, Μαύρου-Σχοινά, Κούτρα-Στεφανή, Αυγουστή, Ουτρα-Ζυγούρα, Κόττα-Σερβου, Μαυροφόρου-Ρουμπάση, Χαραλαμποπούλου-Ψαρράκη, Λουκή, Καπούλα, Γιαννούλη-Λαδοπούλου, Αναπλιωτη-Μητρόπουλου, Λυμπεροπούλου-Παπαμιχάλη Φέρρα και Ευθυμίου. Ο Σύλλογος αποφάσισε οι τυχεροί των φλουριων να αγοράσουν ότι θέλουν από το κυλικείο μας αξίας 5 ευρώ.





Στη συνέχεια η διευθύντρια κ. Μουτάφη έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για Σύλλογο Διδασκόντων και τους εργαζόμενους στο σχολείο μας, με τυχερούς τον κ. Θανάση Δελή, τον κ. Θοδωρή Πλιάτσικα και την κ. Λίτσα Κωστούλα από το κυλικείο. Οι πίτες ήταν προσφορά από τη διευθύντρια και το Σύλλογο γονέων.



Φωτογραφίες : κ. Αναστόπουλος, κ. Μπαλλάση, κ. Αναγνωστοπούλου






[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2024