Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel




Από την Τετάρτη 13 μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, το οποίο σε συνεργασία με το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Μαζί για το Παιδί που ένωσαν τις δυνάμεις τους και για να συγκεντρώσουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση :
"Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.
Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν".




H κούτες γέμισαν με τετράδια, τσάντες, μακαδόρους, στυλό και γραφική ύλη και στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδα του σχολείου υπήρχε banner που υπενθύμιζε τη δράση.


H δράση ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, σε όλους τους Δήμους της Αττικής.
Τα σχολικά είδη που μαζεύτηκαν για τα παιδιά της Θεσσαλίας, τα παρέδωσε στο παλιό Δημαρχείο Παλλήνης ο κ. Γιώργος, από το κυλικείο.







[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2023