39ος «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ. Ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ» 2022 - Εθελοντές



Κάθε 2o Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, γίνεται στην Αθήνα ένα από τα μεγαλύτερα, εάν όχι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, κύρος, κοινωνική συμμετοχή, κρατική υποστήριξη και μιντιακή αποδοχή αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός της χρονιάς: ο Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός (ΑΜΑ).
Φέτος ήταν μια μεγάλη γιορτή των 45.000 δρομέων.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στις ομάδες εθελοντών στους σταθμούς υποστήριξης της μαραθώνιας διαδρομής. Οι εθελοντές στελέχωσαν ομάδες στην τροφοδοσία των δρομέων με νερά, ισοτονικά ποτά, μπανάνες, μπάρες δημητριακών και σφουγγάρια ενώ ταυτόχρονα τους ενθαρρύνουν να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθειά τους.

Ο σταθμός τροφοδοσίας που υποστήριξαν με τις υπηρεσίες τους οι εθελοντές και εθελόντριες από το σχολείο μας ήταν στο υψηλότερο υψομετρικά σημείο της διαδρομής στο 32.5 χιλιόμετρο.


Τους μαθητές συντόνισαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Μαρία Πατρινέλλη και κ. Σάββας Κατσούνης. Μαζί τους ήταν επίσης οι καθηγητές του σχολείο μας κ. Σπηλιόπουλος, κ. Παλούκου και κ. Αναστόπουλος καθώς και η κ. Παναγιωτοπούλου Κ. από το 3ο Γυμνασιο Γέρακα.






Η εγγραφή ως εθελοντές έγινε ηλεκτρονικά στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ τον εξοπλισμό τον παρέλαβαν οι εθελοντές στις 11 Νοεμβρίου.








[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [22-23]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2022