Δημοσίευση της τοπικής εφημερίδας Ο ΔΗΜΟΤΗΣ
με θέμα "ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ"

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας Ο ΔΗΜΟΤΗΣ 10-9-2010

εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ 10-9-2010
Στο φύλλο της Παρασκευής 10 Σεπτεμβρίου 2010, η εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα για την τοπική αυτοδιοίκηση Ο ΔΗΜΟΤΗΣ της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό του και ένα τρισέλιδο ρεπορτάζ στους νεολαίους όλων των ηλικιών.
Είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με νέους ακαδημαϊκούς πολίτες της περιοχής, οι οποίοι εισήλθαν από τους πρώτους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η απόφοιτη του σχολείου μας Ευγενία Ψωμά που πέτυχε στη Νομική Αθηνών.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευγενία Ψωμά «μας αρέσει αυτό που επιλέξαμε. Είναι κάτι που θέλουμε να το εξελίξουμε και να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας πάνω σε αυτό».
Για τις «θυσίες» που πρέπει να κάνει ένας μαθητής προκειμένου να πετύχει στις πανελλήνιες, δύο από τους επιτυχόντες, η Ευγενία Ψωμά η οποία είναι αθλήτρια του βόλεϊ σημείωσε ότι κατάφερε να διαβάζει παράλληλα με τις προπονήσεις και τη συμμετοχή της σε αγώνες. Η Ευγενία Ψωμά πρόσθεσε ότι: «Κυκλοφορούν πολλοί μύθοι γύρω από τις πανελλαδικές: να μη βγαίνεις, να διαβάζεις δέκα φορές τη μέρα... σε ό,τι αφορά στον αθλητισμό και τις πανελλαδικές, πιστεύω είναι κάτι που σε εκτονώνει, σε βοηθάει...»
εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ 10-9-2010 εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ 10-9-2010 εφημερίδα Ο ΔΗΜΟΤΗΣ 10-9-2010
Δείτε αναλυτικά όλο τό άρθο από το http://dhmoths.gr
Επιστροφή στην κορυφή της σελίδας[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [Εκδηλώσεις 2010-2010]
© 2ο Λύκειο Γέρακα 2010