Γιορτή λήξης

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στις 20:30 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η γιορτή λήξης του σχολικού έτους και αποφοίτησης της Γ Λυκείου.


Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και τα μέλη της τοπικής κοινωνίας
βρεθήκαμε στην αυλή του σχολείου μας, για να θυμηθούμε όσα ζήσαμε μαζί το 2023-2024
και να ευχηθούμε στους αποφοίτους μας 2024 κάθε χαρά κι επιτυχία στη ζωή τους!


Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, κ. Βίκυ Κακαμπούκη,
ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Λάμπρος Γκόγκας,
οι Δημοτικές Σύμβουλοι και πρώην Αντιδήμαρχοι κ. Πόπη Ζινελη και κ. Μαρία Διακάκη,
το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Μαριάννα Χριστοδουλοπούλου,
ο πρώην πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα κ. Λάμπρος Αντωνόπουλος,
η συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας στη Γεν. Γραμματεία Αθμιας Βθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κ. Ευαγγελία Γεωργάκη,
πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς από την κ. Κακαμπούκη και την κ. Γεωργάκη.




Στη συνέχεια δόθηκαν οι βεβαιώσεις συμμετοχής στα μέλη της ομάδας MUN που συμμετείχαν σε δύο μαθητικά συμπόσια προσομοίωσης των εργασιών του ΟΗΕ από την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Ταούζη.



Ακολούθησαν οι απονομές αναμνηστικών από το ΔΙΑΖΩΜΑ στους συμμετέχοντες στα προγράμματα υιοθεσίας αρχαίων θεάτρων. Την απονομή έκανε η κ. Αλεξοπούλου.



Στην συνέχεια η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Λαδοπούλου και η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Λυμπεροπούλου έδωσαν επαίνους στους συμμετέχοντες στις ομάδες ποδοσφαίρου αγοριών και μπάσκετ κοριτσιών, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στα αντίστοιχα σχολικά πρωταθλήματα της Ανατολικής Αττικής.



Η διευθύντρια του σχολείου κ. Μουτάφη παρουσίασε έναν απολογισμό των δράσεων του σχολείου για τη σχολική χρονιά που πέρασε. Κατά τη διάρκεια της προβολής παρουσιάστηκες μεταξύ των άλλων οι πενθήμερη εκδρομή της Γ στην Κρήτη και η εκαπιδευτική επίσκεψη στα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.






Όλοι οι απόφοιτοι συνέχεια παρέλαβαν από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων ένα αναμνηστικό. Τα αναμνηστικά έδωσαν η πρώην διευθύντρια κ. Γεωργάκη και ο πρώην υποδιευθυντής κ. Νερουτσόπουλος



Ακολούθησε το αναμνηστικό βίντεο με την πορεία των αποφοίτων τα χρόνια της παρουσίας τους στο σχολείο μας από Α μέχρι και Γ Λυκείου.



Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από την ομάδα παραδοσιακών χορών του σχολείου μας με υπεύθυνη την κ. Πατρινέλλη και ένα εντυπωσιακό λάτιν χορό από την απόφοιτη Φένια Π.



Τέλος ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τοπικά καταστήματα προσέφερε νόστιμα εδέσματα.
Δείτε την ανάρτηση με τις ευχαριστίες του συλλόγου









[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2024