#ERASMUSDAYS




Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 συμμετείχαμε στον εορτασμό των #ErasmusDays και ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε τους φίλους μας από την Ισπανία στο πλαίσιο του Erasmus.




ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ #ERASMUSDAYS;
Έξι ημέρες εορτασμού του Προγράμματος Erasmus+ στην Ευρώπη και όχι μόνο κατά τη διάρκεια των #ErasmusDays. Μια μοναδική ευκαιρία για οργάνωση εκδλώσεων, στις οποίες μοιράζονται οι εμπειρίες στο Erasmus και διαδίδονται οι δράσεις που έχουν γίνει .



Η διεθνής κινητικότητα και η ευρωπαϊκή ιθαγένεια βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των #ErasmusDays 2023. Το 2022, πραγματοποιήθηκαν 6295 εκδηλώσεις σε 58 χώρες!

Οι #ErasmusDays 2023 πραγματοποιούνται να γιορτάσουμε την ευρωπαϊκή κινητικότητα. Για έβδομη χρονιά, που πραγματοποιείται φέτος από τις 9 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023, με σκοπό να τονίσει την πολιτιστική πολυμορφία της Ευρώπης και τις πολλές ευκαιρίες μάθησης που προσφέρει. Το σύνθημα που προτείνει είναι "6 ημέρες για να λάμψει η Ευρώπη!"



Σε αυτό το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε τη σημασία της πολιτιστικής ποικιλομορφίας της Ευρώπης και να γιορτάσουμε τις ευκαιρίες μάθησης που προσφέρει. Οι #ErasmusDays είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν νέους πολιτισμούς, να ενισχύσουν τις γλωσσικές και διαπολιτισμικές τους δεξιότητες, να αναπτύξουν την απασχολησιμότητά τους και να ενστερνιστούν τις ευρωπαϊκές αξίες της ανεκτικότητας, του σεβασμού και της διαφορετικότητας.

https://www.erasmusdays.eu/





[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [23-24]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2023