Τελετή βράβευσης επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού - Πειραματικού Λυκείου Παλλήνης ειδική τελετή βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Παλλήνης, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τα όνειρα των νέων. Στην πρόσκληση ανέφερε ότι οι νέοι αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο του τόπου και με την εκλήλωση αυτή προς τιμήν τους, ο δήμος θέλει να επιβραβεύσει τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθεί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με μια ειδική εκδήλωση αφιερωμένη στο ξεκίνημα της νέας πορείας στη ζωή τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν
ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Ζούτσος,
ο βουλευτής κ. Βασίλης Οικονόμου,
οι Αντιδήμαρχοι, τα μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών συμβουλίων,
διευθυντές σχολικών μονάδων,
και πολλοί γονείς, εκπαιδευτικοί και απόφοιτοι μαθητές.
Την εκδήλωση άνοιξε το σύνολο jazz και αυτοσχεδιασμού του Μουσικού Σχολείου.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βραβεύθηκαν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ. Βενιζέλος" οι έξι πρώτοι επιτυχόντες από Λύκεια του Δήμου Παλλήνης με τα περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις (και ένας από το εσπερινό) , με απονομή τιμητικού διπλώματος και χρηματικού ποσού. Την απονομή έκαναν η κα. Ευδοκία Αναματερού, Αρμόδια Ποιότητας Αέρα και Κλιματικής Αλλαγής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με τον Δήμαρχο Παλλήνης. Ανάμεσά τους και ο μαθητής του σχολείου μας Δημήτρης Λ.


Θερμά συγχαρητήρια !














[Κεντρική Σελίδα] [Εκδηλώσεις] [19-20]
© 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα 2020